Vkot 5/2022-26/2023: Olipahan postaustauko…

Tiedättekö sen tunteen, kun ajattelette tekevänne jotain, mutta aikaa menee eikä mitään saa tehtyä? Noh, silleesti kävi blogin kanssa. Päivät ja viikot juoksee ohi eikä kirjoitusaikaa muka löydy. Ja mitä pidempään menee, sitä vaikeampaa on kirjoittaa. Noh. Silleestinyssitte. Ollaan me kuitenkin tehty jotain tänä aikana, EES! Alla lisää siitä.

Alla kuvia tauon aiheuttajista. Suurimpana niistä tuo pieni töppöjalka eli Hildur eli Hilppa. Hän tuli sulostuttamaan eloamme heinäkuussa 2022. En tiedä parempaa tauottajaa.

Tässä tehdään toista eteispattia. Pahoittelut kuvien epäloogisesta järjestyksestä 😀

Yläkertaan ja saunalle tulee savilaastia seiniin. Kukapa parempi opettaja kuin savimestari itse eli Suveka Kymäläinen. Olin savilaasti ja -maalikurssilla Naantalissa. Opettaja ja ympäristö ihan paras ❤

Yläkertaan kattokoolinkeja. Josko joskus saisi katonkin paikoilleen. Pintaan tulee kovalevy ja siihen joko makulatuuri taikka suoraan savimaali. Katotaan kun kovalevyt paikoillaan, että miten tehdään.

Kattolyhdyt yläkertaan: done.

Ja sitten saunan kimppuun. Siellä vedetty viemäriä, mietitty värivaihtoehtoja, vesiputkia laiteltu, ulkopuolta laudoitettu jajajaja… Kaikkee. Tekninen tila saanut lattiaansa mäskit ja laatat.

Aitta sai päällensä vaneria ja kunnollista pressua. Josko vesi pysyisi jatkossa ulkopuolella. Ja joskus huopaa.

Pihallakin ehdittiin pyörähtämään pikaisesti. Hiekkaa laitettiin sivu- ja etupihalle. Saunan lähistöllä alkoi ruoho kasvamaan, piti ottaa kovat välineet käyttöön.

Meidän tulevaan makkariin kattorakenteita. Tuuletusräppänöitä sen sellaisia.

Ja sitten lattian kimppuun.

Tiituksen tulevan huoneen seinää ja lattiaa.

Leffahuoneen lattiarakennetta.

Vuoden kuvat kerralla. Onpa vaikeaa. Olis parempi tehdä pienemmissä osissa. Opinpahan. Ehkä.

To be continued.

Jätä kommentti