Tietoja nykyisistä omistajista

Tämä blogi kertoo kolmikymppisen pariskunnan hirsitaloremontista Karjaan Svedjassa. Vuonna 2014 nuoripari päätti myydä uuden kerrostalokolmionsa ja ostaa 1900-luvun alussa rakennetun hirsitalon, joka tarvitsi täyden kunnianpalautuksen 80-luvulla tehdyistä kipsilevyremonteista. Talo oli elämänsä aikana toiminut, ainakin, AA-klinikkana, dementiaosastona sekä lastentarhana.

Tarinasta ei varmastikaan puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Toivottavasti päähahmot pysyvät hengissä loppuun asti.

4 kommenttia artikkeliin ”Tietoja nykyisistä omistajista

 1. Kiitos ! Hienoa työtä – ja osaamista . Ehdotan että koostatte tästä kirjan -!
  te Jaakko,
  Ps. Minulla on edessä nyt maalämpö teknisen tilan rakentaminen , josta keittiöön käyttevesiputkiviennit ja kiertovesiviennit lattian alle kotelooon. Miten saa parhaiten puulattian siististi irrotettu vain ko kaukkalon kohdilta (lattianreunaa seuraten) ?¨
  te Jaakko 0408389910

  • Moikka Jaakko ja kiitoksia positiivisesta palautteesta!

   Me sanottaisiin, että etit niskan ja siitä 5 cm (noin) päästä leikkaisi jollain välineellä. Väline olis ehkä helpoin pyörösaha, joka säädetty aika matalalle, ainakin alkuun. Sitten vaan kasvattaa sitä leikkauspintaa. Vaikea sanoa näkemättä. Jos me tultaisiin käymään teillä, naapurissahan te melkeistä asutte?

 2. Hienosti etenee!
  Meillä Jomalvikissa on välillä hommat seis. Huh huh! Voima pitää kerätä
  Näytätte hyvää esimerkkiä
  t Jaakko

  • Voimien kerääminen on todella tärkeää ja tietty siitä johtuva aikatauluttomuus. Stressi tappaa tekohalut eikä ole kiva tehdä, jos siitä ei nauti.

   Tsemppiä sinne paljon ja tervetuloa tänne kahvittelemaan, jos joskus ohi menet!

Heräsikö ajatuksia/kysymyksiä?