Vkot 38-43/2018: LÄMPÖÄ and other stuff

Hmm, mitäs tästä kuudesta viikosta sanoisi. Paljon saatu tehtyä. Silleen jännä, että kohta tuo on valmis. Ehkä. Keittiössä on lämmintä!! Innokkaana seuraavaan vaiheeseen!

Vko 38: Listoja, listoja ja vielä kerran listoja. Siinä tämän viikon teema. Sain mä kyllä laitettua tauluhyllyjen etulautaan ihanan turkoosin jesarinkin (ettei hyllyjen tasoerot olisi niin silmäänpistäviä) sekä korjattua kodarin oven liikkumattomuuden. Mies taas sai autettua kamua selluvillojen puhalluksessa. Ja hei, puuvarastossa on nyt seinä, ei näytä niin rujolta 😀 Over all, hyvä viikko.

Vko 39: Eipä täällä mitään tapahtunut.

Vko 40: Joo hiljaista vieläkin. Putkarin seuraavan viikon käyntiin varauduttiin loppuviikosta.

Syksy on tullut ja luonnon värit aivan ihanat. Isäntä oli tiluksiaan kaivamassa.

Vko 41: MEILLÄ ON KEITTIÖSSÄ LÄMPÖÄ, VIHDOINKIN!!11!!! Tätähän on odotettu vain pari vuotta 😀 Ja ihanaa on. Putkari-Kari siis tuli ja samalla patterit. Ei ne niin kauheat modernirotjakkeet ole kuin mitä pelkäsin, omalla tavallaan oikein kelpoiset. Samalla saatiin myös huokolevy tuonne keittiön nurkkaan. Enää puolet seinästä levyttämättä.

Koska ammattilaisen takana ei halua olla koko ajan lurkkimassa, teki mies makkarin kaappia. Pieni ongelma huomattiin jossain vaiheessa… Käytiin siis hakemassa yksi tuollainen pikkuovi Raumalta. Olisi kannattanut ehkä mitata nuo olemassa olevat ovet hiukka paremmin 😀

Vko 42: Porrasaulan listoitus jatkuu. Nyt vuorossa kattolistat. Kohtahan tämä on valmis. Hitsi!

Kodinhoitohuoneen viimeistelyä aloitetaan. Sillä on paljon kaikkea pientä (ja vähän isompaa). Nyt kun muut huoneet abaut valmiita, on hyvä jatkaa täällä. Noi reunalistat ja kynnys olivat sellaisia, joita ollaan pähkitty ja pitkään. Että mikä ratkaisu olisi hyvä. Tai edes sellainen, jonka kanssa elää. Kyllä tällä elää hyvin, ei yhtään paha. Kattolistatkin on maalattu, laittoa vaille valmiit siis. Jippii!

Aulan listoitus jatkuu. Nyt kittauksen, hiomisen ja maalaamisen vuoro. Not bad, not bad at all!

Eikö jokaisessa keittiössä pidäkin olla yksi renesanssinojatuoli?? <3

img_20181016_1809372224054610247183932.jpg

Lauantaina mies pääsi vähän hommiin taas. Maalasi porrasaulan kaapin ja pisti sähkökalusteita paikoilleen. Oh yes!

Sunnuntaina kalusteidenlaitto jatkui. Nyt meillä on vessassa valaisinkin. Ja petsasi myös allastason reunan. Jippii!!

Vko 43: Tällä viikolla saatiin vähän porrasaulan kaappia maalattua vähän lisää. Myös allaskaappi ja kynnys sai väriä.

Lauantaina vaihdettin renkaita. Mies tyhjensi vintinrappuset, nyt yläkertaan pääsee ihan ilman parcour-taitoja, success!!

Kävin ostamassa eteisen lattiaan maalia. Rakastan tuota väriä <3

img_20181025_1250514753062240045829542.jpg