Vkot 29-31/2017: laattaa ja savottaa

Näiden kolmen  viimeisen viikon teemana ovat olleet laatat sekä siivoaminen. Kumpaakin on tehty runsaasti. Tai ainakin enemmän ennen. Tuota siivoamista siis.

Vko 29: laatoittaja aloitti maanantaina. Alla päiväkohtainen kuvakollaasi edistymisestä.

Päivä 1. Vesieristystä tehdään.

Päivä 2: Vesieristäminen teko jatkuu

Päivä 3: Kylppärin seinät, done

Päivä 4: Kylppärin lattia vesieristetty, KHH:n lattia laatoitettu

Päivä 5: Kylppärin lattia saumausta vaille valmis, KHH:n seinäsuikaleet laatoitettu

Lauantaina mies jatkoi huokolevytystä anopin avustuksella, minä lähdin äiteeni kanssa Inkooseen Antiikkipäiville.

Sunnuntaina puuhailtiin pojan huoneen kimpussa. Anoppi jäi yöksi, joten saatiin pojalle viihdyttäjä siksi aikaa. On onnea olla perhe (suht) lähellä <3

Vko 30: Nonniin, nyt on kylppäri ja khh valmiita. Silarit vedetty ja kaikki hyvin, ihanasti <3

Maanantaina mies avasi meidän ja pojan huoneen välisen oviaukon. Kivivillaa täynnä. Hyvä, että avasi siis. Saadaan poistettua ja laitettua jotain parempaa tilalle. Ekovillaa.

wp-image--52374460

Vasta torstaina mies pääsi seuraavan kerran remppapuolelle käymään. Alkoi tekemään kylppärin kattoa. Siinä paneelit ovat rivissä, eka maalaus takana.

wp-image-1303583214

Perjantaina ne saatiin kattoon asti. Wonderful!

Lauantaina alkoi seinäpaneelien laitto. Jää ihan hyvä ilmarako 🙂

Sunnuntaina oli panelointi valmis. Woop woop!

Palaan vielä lauantaihin. Kun mies teki kattopanelointeja, minätyttö lähdin jostain syystä kylille. Ei voi muistaa miksi. Mutta samalla keikalla kävin paikallisessa Värisilmässä kyselemässä Uulan sisustusmaaleja (ei ollut, kävin T:saaren Värisilmässä sitten). Mutta se mitä siellä oli, oli lastenhuoneen tuleva tapetti. NO ONKO VÄHÄN HIENO!!!!

wp-image-1810303912

Vko 31: Kylppärin paneloinnin maalaaminen jatkuu. Lisäksi laitettu tapetin alle tulevia vanereita paikoilleen.

wp-image-642895006

Meidän makkari saa myös huokolevyjunnun. Fänsisti sanottu, vai kuinka? 😀

Mies oli työmatkalla ma-ti, ke-pe aikas pitkään töissä. Lauantaina meillä oli synttärit isolla kirkolla (Korsossa), joista kotiuduttiin vasta sunnuntaina. Remppapuolella ei siis tapahtunut oikeastaan mitään koko viikolla.

Mun äiti ja sisko sekä siskontyttö olivat meillä to-pe, saatiin sivupihan puukasat pinottua kahteen kasaan ja nyt piha näyttää SIISTILTÄ!! Alla olevan kollaasin yläkuvista näkee vähän miltä piha näytti, alin kuva on lopputulos. Huisia!!

Perjantaina siivottiin yläkerrasta vaatevarastoja. Raakattiin poisheitettävät, UFFille menevät sekä ne, jotka siirtyivät seuraavalle käyttäjälle. Kiva huomata, että oli jopa joitain sellaisia vaateparsia jotka menivät siskontytön käyttöön. En siis ole ihan pskapukeutuja ollut aikoinani. Nythän luottovaatteitani ovat vain verkkarit/shortsit ja T-paita. Niin se elämä muuttuu 😀

Lopetan tämä postauksen kolmeen viikkoon, koska miehellä alkaa seuraavalla viikolla loma ja se olisi kiva tehdä yhtenä postauksena. Ettäs siksi on tällainen tyhmä kolmen viikon jakso.

Ja viikon kissakuvaan valikoitui ms Tirppa ja hurjasti aktivoiva aktivointilelu…

wp-image--1899553920

C u in neljä viikkoa. Mitäs kaikkea me ollaankaan saatu aikaan :O :O