Vkot 26-34/2021: The winter is coming, again

Joo-o, kesä tuli ja sit se meni. Hitsi.

Vko 26/2021: paljosti tuli tehtyä hei!

Saatiin kuule takapiha, aka murheenkryyni, puhdistettua. Ai että mikä ihana tunne <3

Sitten päästiin takaisin saunaan. Kattoa tapahtui.

Sauna sai kinkkupaperin päälleen.

Ja lattiaa valettiin <3 Eka kerros menee tuolla EPS Light’lla ja pintavalu raudoitettuna ja lämpökaapeloituna.

Vko 27/2021: ja lisää hommia.

Ja tuvan kattoa tehtiin. Tai ainakin sen pohjia. Vanhat niskat eivät ehkä ihan suoria olleet, joten laitettiin ne tasaan.

Ja sitten katto sai ylleen paperia. Ja lautaa. Nyt ollaan valmiita paneeleihin. Kai.

Mies osti maaliruiskun. Oli kuulemma jokaisen pennin väärti. Sai nopeasti jälkeä. Niin kenkiin kuin myös lautoihin.

Vko 28/2021: Mies sai laitettua sadevesikourut <3 Ja hei ekat laudat saunan lattiaan! Yläkerrassa siivottiin välipohjaa.

29/2021:

30/2021: minä ja poika lähdettiin reissuun ja mitä tapahtuu, kun mies jää yksin taloon? No asioita puretaan ja sitten jotain rakennetaan. Tässä tapauksessa päätalon olohuoneen ja keittiön katosta purettiin uudehkot paneelit ja ne sitten laitettiin saunan kattoon. Ei ollu päätalon katot yhtään niin pahat kuin mitä muisteltiin. Vähän rakkautta sun muuta ja avot, valmis!

Lisäksi tulevan ruokailuhuoneen ja keittiön välinen seinä purettiin, jotta saimme tilavuuden tuntua sekä näköyhteyttä kahden huoneen välillä.

31-32/2021: Mies pisti rautaa lattiaan ja putkea päätalon kattoon. Huono juttu, että alakerran katto vaan on vähän ylempänä just siinä seuraavassa huoneessa eli putket tulikin alakertaan. Wuups 😀 Nooh, korjataan kun keritään…

Nyt minä taas jäin vuorostani rellestämään taloon ihan issekseni. Ja mitä siitä tuli? Kattopisteitä alakertaan, eristystä välipohjaan ja lautaa lattiaan. Tietenkin! Lisäksi sain vihdoinkin vietyä jäteasemalle talon sivussa olleet purkujätteet. Huh. Ja kotiin tullessaan mies pisti vuorostaan lautaa lattiaan saunan puolella. Remppa etenee siis kivasti kahdella rintamalla.

33/2021: tällä viikolla vaan oikeastaan lomailtiin. Mitä nyt tupaan saatiin ikkuna VIHDOINKIN! Ja ai että, tulipa valoa taloon. Ihanaa! Lisäksi joku hylly seinään.

34/2021: Tällä viikolla lattia valautui. Hiphei! Pintavalu vielä päälle.