Vkot 20-26/2018: kaakenlaista sisä- ja ulkosettii

Alkaa vähän stressiä pukkaamaan. Kuukausi aikaa avoimiin oviin (Karis Suomen Paris) ja kämppä ei ole lähellekään valmista. Tai on se lähempänä kuin vuosi sitten, mutta niin… Noh, eipä ressailla, ei sillä saa mitään aikaiseksi. Paitsi hätiköityjä päätöksiä ja huonoja lopputuloksia.

Asiaan.

Vko 20. Saatiin meidän suksi. O se hieno, vaikka itse sanonkin. Tämä siis tulee khh:en liukuoveen.

img-20180518-wa00092055901016806638143.jpg

Loppuviikolla mies jatkoi kuraeteisen purkamista. Oli hirsipaneeli tiukassa. Nähtävästi on hormi jossain kohdin muurattu huoneeseen uudelleen ja paneelit jääneet sinne taakse. Niitä irrotellessa meni tovi jos toinenkin.

Aloimme myös sommittelemaan rappusia. Pitäisi sisson mieheltä saada noi tarkat mittapiirrokset niin pääsis tekemään.

Ja on ollut joskus hienoa tapeettiakin seinässä.

Ja sivurappuloi aloimme sommittelemaan.

Vko 21. Mies alkoi siivoamaan. Siivoa tuli.

Vko 22-23: Portaita. Tehty on tuhottomasti portaita. Sisällä ja ulkoa. Muuta ei olla tehtykään. Ulkoportaiden pintaan laitettiin Uulan Roslagin mahonkia. Suojaa puuta hieman.

Mies puuhasteli sisäportaiden kanssa. Hyvät niistä tulee!

Vko 24: Ylläripylläriaiheen parissa vieläkin pyöritään. Portaat.

Vko 25: Joo-o, portaita vieläkin, mutta pienellä tvistillä 😀

Portaisiin alettiin tekemään pystyjuoksuja. Ostin Billnäsin varaosapankista meille ikkunan rappusiin, saadaan vähän luonnonvaloa sinnekin. Vanhan katon koolausta purettiin kanssa. Ja mies sai laitettua huokolevyäkin seinään!

Ja sitten siihen tvistiin. Eli vanhojen, tulevassa kylmässä eteisessä sijaitsevien, portaiden purku tehtiin sunnuntaina. Ny o vaan reikä seinässä ja katossa. Aikamoista!

Nonniin, siinä tämä montaviikkoatässänytonkaan-aika kuvattuna nopsasti!

Kuukauden päästä viimoinen postaus ennen tapahtumaa (TULKAA KUULE KÄYMÄÄN TÄÄLLÄ LAUANTAINA 4.8.2018), toivottavasti ollaan vähän pidemmällä siinä vaiheessa 😀 😀 😀