Vkot 01-07/2019: uusi vuosi, vanhat hommat

Nonniin, vuosi vaihtui ja noin. Meni aika rauhallisesti sekin. Ja on kaksi kuukauttakin vierähtänyt ihan huomaamatta! Hitsin vitsi. Monta asiaa ollaan saatu valmiiksi, vielä paljon kesken. Mutta kyllä se tästä…

Vko 01: Kaapin kimpussa taas. Kiristeltiin välejä kuntoon ja sitten saatiin laitettua väriä pintaan. Savimaalia. Nyt pitäisi alkaa miettimään mites listojen kanssa tehdään…

Mies teki porrasaulan kaapin listoituksia. Kyllähän se alkaa näyttämään kaapilta pikkuhiljaa!

Vko 02: Ja sitten lisää listoja, tällä kertaa seinään! Muurin ja seinän yhtymäkohtiin laitettiin peitelistat, että rajakohta saataisiin edes vähän kivemman näköiseksi.

Ja pikkaisen pitää tehdä korjaavia toimenpiteitä ikkunoiden yläpuolisiin seiniin. Huokolevyt olivat liikkuneet, joten makulatuurit olivat revenneet. Nyt on kuivakaistaleet repeämien päällä, ei sitten tule uudelleen railoa. Maalia seinään sitten kun on kuivuneet.

Vko 03: Seinähommat etenevät <3 Ensimmäisessä kahdessa on maalattu vain reunat. Värieron näkee aika hyvin 😀 Oikeanpuolimmainen sitten lopputulos. Kirkastui huimasti!

Lisäksi kaappihommat jatkuivat.

Vko 04: kaappihommat etenevät! Ostettiin maailman ihanin väline eli Dremel, jolla sitten viilailin messinkisiä hantaakin osia sopimaan toisiinsa.

Vko 05: siinä olisi kaappi hantaakeja vaille valmiina. Siitä tuli kyllä hyvä. Ja tilava! Oikeanpuoleissa kuvassa laitetaan listoja makkarin kaappiin, erittäin hyvä työnjohtaja/heppamies auttamassa.

Vko 06: Ja nyt ovat makkarin kaapin listatkin paikoillaan. Success!

Sain viimeisteltyä porrasaulan hyllykön!

Tässä sitten kuvia kaikesta randomista, jota nyt tehty ja tapahtunut.

Mies ensinnäkin laittoi kodinhoitohuoneen vikan listan paikoilleen. Jeee, yhden homman saa taas ruksattua listalta!

Sulava vesi tekee vähän kepposia meidän kattorakenteille…

Mietin keittiön kaappien väritystä ja olen ehkä päätymässä tähän taikka Ottossonin siniseen pömmiin. Mätsäisi tapetissa olevaan siniseen.

Hankittiin tuollainen näköratio.

Ja viimeisenä sitten tuo toisen sukupolven remppamies kunnostuskohteen kimpussa <3

Vko 07: JA NYT ON HANTAAKIT MAKKARIN KAAPISSA!! SE ON SIIS VALMIS! Okei, maalaus joskus, mutta noiden kanssa voi elää 😀 Käyttöä vaille valmis kuiteskii!

Ja porrasaulaankin sain hantaakit paikoilleen!

Keittiön seinäkaappi oli odottanut vetimiä tämän pari vuotta. Oli ehkä aika saada nekin laitettu 😀

2 kommenttia artikkeliin ”Vkot 01-07/2019: uusi vuosi, vanhat hommat

  1. Huikea projekti ja huikea blogi! Olen kahlannut alusta asti läpi tässä kuluneina viikkoina ja nostan isosti hattua. Kiitos, ja onnea jatkoon!

    Minulla aluillaan myös eräänlainen riisumisproggis kun muutan perheineni asumaan 1800-luvun lopulta peräisin olevaa mummilaani. Siitä lisää http://tarinoitapenttilasta.blogspot.fi

Kommentointi on suljettu.