Vko 52/2016: Ja niin yksi vuosi on taas takana

Tällä viikolla vaihtuu vuosi. Jännä miten paljon sitä onkaan saatu tehtyä tässä, suhteellisen lyhyessä, ajassa. Yksi remontinjatkaja ainakin, niinku esimerkiksi 😉 Katseltiin blogin vuoden takaisia postauksia ja joo-o, onhan sitä jotain tapahtunut sitten niiden aikojen 😀

Mutta niin, taas tähän viikkoon. Minä pidin pojan tyytyväisenä, mies teki töitä (vaikka lomalla olikin). Tällä kertaa vuorossa oli lattiarakenteen, rossipohjan, tekeminen. Ja sehän tehtiin. Viikossa. Aikamoista. Nopeammin ja helpommin kuin viime kerralla kuulemma.

Entisen ulko-oven (ennen eteistila/tuulikaappi) ja viereisen huoneen välisestä seinästä löytyi jännä aukko, joka laudoitettu jossain vaiheessa umpeen. Kyselimme sen funktiota vanhoihin taloihin erikoistuneesta FB-ryhmästä ja suurin todennäköisyys luukulle on ollut laskiämpärin (suom. kusiämpärin) siirto asumistilasta kylmään eteiseen. Jänniä tuollaiset asiat tällaiselle modernille 80-luvulla syntyneelle. Niih.

Mutta nyt hommat melkein tuolta osin valmiit tilassa. Seuraavaksi jatketaan entisen keittiön purkamisella (tuleva khh) sekä rakenteiden korjaamisella. Ensin tila pitää tyhjentää, sitten ottaa seinät ja lattiat auki. On erittäin todennäköistä, että lattiarakenteelle on jotain tehtävä. Yritetään kuitenkin mennä mahd pienellä työllä, ei siis ylikorjata. Jos joku niska on sökö niin korvataan se, ei muita. Sitten olisi vessan rungon loppuunrakentelu viemäreiden sen sellaisten osalta. Viikolla 2 pitäisi putkarin tulla käymään.

Mitäs sitten muuta… Eh, ei varmaan mitään. Ei voi muistaa 😀

Ensi viikkoon taas pallerot! Kylmää kyytiä säiden puolesta luvassa, ei siis saada mitään lunssia siellä!