Vko 41/2015: Talkoo- ja lattiahommia

Talkoon, ah, nuo ihanat talkoot. Mies tuli reissusta torstaina ja perjantaina se pisti vähän muuraten ja pykäsi pystyyn, melkein, liedenalustukimuurin. Tekemättä jäi vain viimeinen kerros sekä pintavalu. Niiden tekohetki meni lauantaille, jolloin saimme taas talkooporukkaa töihin.

Mies siis teki tukimuuria kaveripariskunnan miehenpuolen kanssa. Äitee, sisko ja iskä tekivät jotain uskomatonta: lapioivat pihan kaivannon umpeen! En olisi uskonut, että tämä päivä olisi koittanut tämän vuoden puolella! Isoimmat kiitokset kaikille tähän urakkaan osallistuneille!

Talkoopäivän aikana tehtiin myös: tulevan keittiön maapinnan siivoaminen (lähes kokonaan), talon etu/sivupihan siivoaminen, lattialautojen hiominen (pari saatiin hiottua, enää miljoona jäljellä 😀 ). Kauheasti sitä puuhattiin kyllä. Suurin oli kyllä se kaivannon täyttö. Ja se tukimuuri.

Sunnuntaina jatkettiin tulevan keittiön lattian kimpussa. Saatiin haltija-palkki paikoilleen sekä kehyslautoja seinille. Mies on nyt pari viikkoa lomalla, joten ehtii tehdä sinä aikana aika paljon työmaalla. Ja maanantaina aloittaa muurarikin!

Nyt niitä kuvia.

Laadunvalvoja työssäänimage

Ensi viikkoon pallerot, varokaatten mustaa jäätä!