Vko 38/2016: peittämiset jatkuvat

Yllätyyyys, viikko taas takana. Minun puolestani viikko oli aika tehoton, koska en tuolla paljoakaan pysty tekemään. Vatsa alkaa olemaan liikaa tiellä.

Arkipäivät menivät muissa hommissa, esimerkiksi autonvaihdossa ja kissan päivystykseen viemisessä. Viikonloppuna saatiin/mies sai tehtyä töitäkin tuolla remppapuolella. Perjantaina mies oli lomalla ja sai maapohjaa lisää piiloon Huntonin tuulensuojalevyillä.

Lauantai meni taas ikkunoiden paikalleen sovittamisessa. Koska vuorilaudat ulkopuolella ovat korkeammalla kuin ikkunan ylin hirsi, piti sinne tehdä pientä adjusteerausta. Samalla teki tippa- ja ikkunalaudat.

Sunnuntaina ikkunahommat jatkuivat. Lauantaina toinen ikkuna vain nostettiin paikoilleen, sunnuntaina siihen tehtiin tippa/ikkunalautaviritykset. Nyt ovat nekin paikoillaan, jippii! Vanha ikkuna-aukko pitää avata ja poistaa vanhat jäljellä olevat purut. Tilalle laitetaan ekovillalevyt.

Nyt olis enää kaksi ikkunaa alakerrassa vanhalla paikallaan. Toinen, kuraeteinen, odottaa ensi kesään. Lastenhuoneen ikkuna on työlistalla ensi viikonloppuna. Tällöin pyritään saada myös tulevan kodinhoitohuoneen ovi ikkunan paikalle.

Minun lauantai- ja sunnuntai-päiviin kuului siivoamista, tiskaamista, sisustamista ja yleistä häröilyä. Polttelin vähän pahveja ja sen sellaista. Aika hyödytön olin.

Lauantaina pistettiin ekaa kertaa tänä talvena tulet pönttikseen, nyt kun on pellit ja muut edessä. On se vaan niin ihanaa <3 Peppi ei kyllä tykännyt, se kun on sellainen elävä palovaroitin, savu pelottaa sitä aika simona.

image

Jees, siinä tämä viikko pähkinänkuoressa. Ensi viikkoa odotellessa 🙂 Muistakaa heijastimet, palleroiset, siellä alkaa olemaan pimeää!

Viikon kissakuvaksi valikoitui mun sylin väenpaljous lauantaina. Peppi savustettiin pois sylistä tulokkaan toimesta pian kuvan ottamisen jälkeen.

image