Vko 37/2016: maapohja näkyy ja peittyy

Ja taaaaaas on yksi viikko takana. Miehelläkin alkoivat työt eli lomat on lusittu vähäksi aikaa.

Tällä viikolla tarmo suunnattiin, taas, tulevaan makkariimme ja sen lattiaan. Vanhat eristeet ja kaikki muu epämääräinen kama pitää saada pois eristetilasta, sekä maapohjasta!, ennen kuin voidaan alkaa laittamaan lattioita kiinni tuulensuojalevyillä.

Koska oikeat työt veivät mehut viikolla, suurimmat duunit tehtiin viikonloppuna. Viikolla joku päivä mies huomasi, että makkarin ja lastenhuoneen seinän alle on valettu joku betonikakku. Tietoa ei ole, että miksi. Varmaan tukemaan tuota “hieman” lahoa alinta hirttä 😀

Torstaina tuli Virkin Kauno käymään. Kattoivat miehen kanssa lahoja kohtia ja kokonaisuutta. Että mitä kannattaisi tehdä tai jättää tekemättä. Käynnin jälkeen mies purki tulevan lastenhuoneen lattian ja huomasi, ullatuuuuuuus!, että lattiassa on betonivalu. Valu ulottuu lastenhuoneesta vessaan asti. Että kivakiva. Nooh, kyllä se siitä.

Lauantaina tuli anoppi käymään. Oli tehnyt meille verhot makkariin sekä salusiinit keittiöön ja vieraseteiseen. Eipähän naapurit tai ohiajajat näe ihan suoraan sisälle 🙂 Mies siirtyi taas makkarin puolelle heittelemään eristeitä ulos, minä kärräsin niitä kasalle. Anoppi ajoi nurmikkoa, ihana hän <3 Siinä se lauantai sitten menikin.

Sunnuntaina minä menin kavereiden kanssa brunssille, mies jäi töihin. Ja kun pääsin kotiin, oli meidän makkarin lattiassa jo osassa maapohja näkymättömissä!

Viikon kissakuvassa ovat Väiski, Tirppa ja Peppi. Tirpan ja Väiskin kokoero on aika huomattava, mutta kuitenkin pienempi osapuoli vie tuolista suuremman osan 😄

image

Ensi viikkoon ballerot, silloin luvassa lisää tuulensuojalevyjen asentamista sekä ikkunoiden takaisin laittoa.