Vko 32/2016: listoja, maalailuja ja patteri-ikävyyksiä

Viimeinen viikko ennen lomia. On tätä odotettukin! Paljon oli mulla tehtävää tälle viikolle ja, kuten aiempinakin viikkoina, en sitten saanut mitään tehtyä 😀 😀

Mitä tein? Paineistelin pattereita ja kirjasin uusia vuotoja ylös. Viimeinen niitti oli se, kun toisesta jotain maksaneesta patterista löytyi halkeama. Ei voi korjata, ei. Että nyt sitten siirretään se patteri korjausteloille ja siirretään toinen patteri tilalle. Alla kuvat noista vuotopaikoista, tuo oikealla oleva oli se show-stopper.

Noi mä sain sitten tehtyä enkä paljoa muuta…

Mies tuli torstai-iltana ja alkoi heti hommiin. Samalla oli munkin ryhdistäydyttävä. Sain maalattua keittiölaatikoiden etulevyt, taas kerran. Mies teki sähköjä keittiössä.

Perjantaina olin päivän töissä. Mies pisti silloin hösseliksi ja laittoi keittiön ikkunan listoitukset kuntoon. Nyt näyttää hyvältä!! Heti sellainen viimestellympi fiilis, eikö? Vieraseteisen ikkunan sai siihen pisteeseen, että odottelee karmitusta.

Minen silloin kotiin tullessa sitten paljoa tehnyt, kun miehellä oli tekofiilis päällä. Olisin ollur vain tiellä…

Lauantaina listahommat jatkuivat. Mies teki keittiön ja olohuoneen ovien karmilistat. Melkein kaikki ovet siis valmiina tässä vaiheessa!

Sunnuntaina mies jatkoi hyväksi havaitulla tiellä: listoituksessa. Nyt vuorossa ruokailuhuone. Tämähän alkaa edistymään silmissä!! Kiitos miehen 😉

Mä sain maalaustehtävän osakseni: ruokailuhuoneen pönttis sai ekan kerroksen päällensä! Tokaa ja kolmatta odotellessa 😀

Tuo oikeimman kuvan levy suojelee miehen tekemää tasoitevalua pönttiksen edessä kiinnostuneilta kissantassuilta. Katotaan miten suojaus pitää 😀 Ensi viikolla tulee siis peltiseppä asentelemaan noita uunineduspeltejä. Samalla otetaan mitat huuvasta. Ja niin, tuota tasoitusta tarvittiin noita eduspeltejä varten. Ei sitten ala antamaan periksi jalan alla missään vaiheessa. Tasoitus tehtiin myös olohuoneen pönttiksen eteen.

Me saatiin vähän vierailijoitakin päivällä, kun vierasille tuli mun mamma sekä kolme siskonlasta. Lisäksi vielä kaverimme Nurmijärveltä tuli katsastamaan paikkoja. Ei oltu nähty yli puoleentoistavuoteen, ihan älytöntä… Mutta oli ihanaa, että pääsi tulemaan! <3

Joo, tämän viikon summaus: saatiin paljon aikaan, vaikka arkena en saanutkaan tehtyä sitä mitään. Ensi viikolla ollaan reissussa Ruotsissa ma-ke eli silloin ei projekti paljoa etene. Mutta keskiviikko-iltana jatketaan taas. Mies varmaankin jatkaa listoitusten kanssa. Vuorossa olisi vieraseteinnen loppuun ja  ikkunat ruokailu/olohuoneessa. Minä taas jatkan maalailuilla. On paljon listoja odottamassa maalia. Pönttikset maalaan myös. Vierasvessaa varmaan pitäisi alkaa laittamaan valmiiksi pikkuhiljaa.

Suurin deadline varmaan ikinä on nyt 25.8., jolloin siirretään vedet ja sähköt remontoidulle puolelle. Siihen mennessä pitäisi asiat x olla tehtynä, niistä on tehty 99,9 %. Enää mittakeskuksen laitto ulos olisi tehtävänä. Sekä sitten nuo maalaukset. Mutta muuten oltaisiin valmiita. Sitten, kun siirrot on tehty, muutetaankin uudelle puolelle ja vanhalla puolella alkaa remontti. Jänskää!

Viikon kissakuva on piilotettu tämän postaukseen, etsippä sinä se!!

Mutta ensi viikkoon balleroiset, älkää antako sateiden lannistaa!