Vko 19/2016: Pintahommia

Mun piti reissuleskiaikanani taas saada kauheasti aikaan. Joo en saanut, yll√§tys ūüėÄ No sain m√§ nyt edes jotain¬†tehty√§: maalattua vieraseteisen¬†paneelit. S√§vy on mintuhko, mutta kirkkaampi sinisenvihre√§ kuin huoneen katto. Halusin, ett√§ s√§vyero on ihan huomattava, ettei kaikki ole ihan samaa s√§vy√§. T√§llainen siit√§ sitten tuli:

Mies kun maailmalta kotiutui, alkoi remonttipuolellakin tapahtua… Lauantaina pisti vieraseteisen pinkkareihin vihre√§nharmaata savimaalia. Siit√§ tuli, yll√§tt√§en, tosi saman s√§vyinen kuin katto, mutta ei ollenkaan pahalla tavalla. Kun valkoiset kattolistat tulee niin rikkoon kivasti n√§m√§ kaksi pintaa.

Sunnuntaina hän maalasi myös olohuoneen seinät. Savimaali sävytettiin tällä kertaa sinisellä värillä. Tuli aika hennon vaaleansininen, mielestäni ihan hyvä näin.

Kuvista ei kunnolla hahmota väriä, mutta kyllä viimeistään sitten kun uusi katto saadaan paikoilleen, se kun tulee olemaan valkoinen. Alkoi myös paperoida ja koolata kattoa, sitä jatketaan ensi viikolla.

Sunnuntaina käytiin sahalla hakemassa keittiön panelit. Tässä vähän hahmotelmaa ladonnasta. Paneleja on siis kolmea eri leveyttä, joita laitetaan sekaisin.

image

Mies toi matkoiltaan vähän tuliaisiakin, tai siis minähän ne olin ostanut, mutta miehen työkaveri roudasi kamat Seinäjoelta Hämeenkyröön ja mies sitten sieltä kotio. Ne ovat ihania <3 Eli sohvaryhmä, johon kuuluu kaksi nojatuolia sekä sohva. Kuvassa nyt vain toinen nojatuoleista. Sohva on niin painava, että joutuu nököttämään kuorkin perässä vähän aikaa.

image

Ensi viikonloppuna onkin sitten talkoot. Toivottavasti säät suosivat, luvassa kun on aika paljon ulkohommia: takapihan puiden siirto sivupihalle (jotta lepät saadaan kaadettua) ja etupihan siivoaminen.