Vko 16-17/2016: Hommia, hommia

Nonniin, pari viikkoa mennyt. Eka niistä suht pikkuhommilla (koska työt ja hirsikurssit sekä vaimon saamattomuus) eli ruokailuhuoneen lattian osa-maalauksella. Ei siitä kannattanut edes omaa postausta tehdä. Mutta tokalla mies saikin sitten ihan kunnolla tehtyä. On se kätevä!

Tässä nyt ekalta viikolta kuvatodisteita, että tehtiin remppapuolella edes jotain! Lisäksi kuvaa hirsikurssilla tehdystä hammaslapaliitoksesta. Oli kuulemma vaikea homma. Mutta hyvä kyllä oppia, jos haluaa hirsiä jatkaa.

Minä kärsin, tälläkin viikolla, kurjista oloista, joten mun kontribuutio remontissa oli aika tosi minimaalinen.

Tokan viikon viikonloppuna, Vappuna, mies pisti tekien (kun minä brunsseilin kavereiden kanssa) ja maalasi ruokailuhuoneen lattian loppuun. Sunnuntaina lattoa sai päälleen vielä kolmannen kerroksen. Nyt se olis sitten siinä! Vasemman puoleiset kolme kuvaa ovat ennen kolmatta kerrosta, loput sen maalaamisen jälkeen.

Lauantaina pisti mies vielä eteisen katonkin maalin peittoon. Tuli sikahyve!

Ensi viikolla olisi suunnitelmissa saada aika paljon aikaan, meillä kun on pitkä viikonloppu edessä! To-su armotonta remppaamista.

Mitä nyt ollaan mietitty tekevämme ensi viikon aikana:

  • olohuoneen paneleiden maalaus (2. kerros)
  • olkkarin katon paperointi ja panelointi
  • vieraseteisen ja olohuoneen pinkopahvittaminen
  • keittiön seinien panelointi

Kassotaan sitten, että mitä oikeasti tehdään 😀

Ja sitten loppuuun kissekuveja. Tällä kertaa pääosissa Väiski aka Mörkö ja Tirppa aka Pikkuperkele. Tällä kertaa suht rauhassa, mutta kuvanoton jälkeen toiminta eskaloitui painiksi suht nopeasti. Ei oikein yllättävää.