Vko 18/2016: Hommahan etenee

Lämmin kevätviikko takana ja asioita saatiin ihan tehtyä! Okei okei, ei kyllä ihan tehtävälistan verran, mutta ainakin jotain!

Ajatuksenahan meillä oli tehdä seuraavat:

  • olohuoneen paneleiden maalaus (2. kerros)
  • olkkarin katon paperointi ja panelointi
  • vieraseteisen ja olohuoneen pinkopahvittaminen
  • keittiön seinien panelointi

Ja noista tehtiin yksi 😀 😀 Olohuoneen paneeleiden maalaus, katon paperointi ja panelointi jää siihen aikaan kun olohuoneen seinät ovat valmiit. Keittiön paneleita ei ehditty hakemaan, joten menee seuraavalle viikonlopulle.

Mutta toka saatiin tehtyä eli vieraseteinen ja olohuone on nyt pinkopahvitettu! Eikä tässä vielä kaikki: myös vierasvessassa on pinkkarit! Success! Ei ihan helpoin homma kokonaisuudessaan, mutta tulipahan tehtyä. Käytettiin tällä kertaa selluloosaliisteriä, joka on aikapaljon paksumpaa ja stydinpää kuin vehnäjauholiisteri. Ja sillä liisteröiminen vei paaaaaljon vähemmän aikaa, kun ei tarvinnut esiliisteröidä sataan kertaan ja pahviinkin riitti kertasipasu. Ainoa miikka sen käytössä oli se, että jostain syystä pinkkari meni monessa kohdassa vähän silleen lörpälle, siihen siis tuli sellainen kupla (vai miksi sitä nyt kutsua…). Saatiin ammattilaiselta vinkit, että miten isoimmat saa piiloon. Pienemmät saavat jäädä näkyviin, koska kyllähän vanhassa talossa nyt pitää olla vähän lörpähtävät pinkkarit seinissä 😀 Katu-uskottavuutta junou.

Alla sitten kuvakollaasia tästä koko hommasta.

Ja hei, melkein unohdin, saatiin me jotain muutakin tehtyä! Me saatiin olkkarin ja porrashuoneen välille laitettua karmit (ilman ovea, koska ovi hankalassa paikassa 😀 ).

IMG_20160508_121841

Ja vielä lisää, mä sain liimattua meidän tulevan seinäkaapin kulman. Tosi hienoo! Nyt enää vanhojan maalien poisto ja vetimien irrotus, uusi maali pintaan ja avot, kaappi on redi. Saanen kiinnittämään huomiota sidontaliinaan, jolla hökötys saatiin puristettua yhteen. Kun ei ole kunnon puristimia niin pitää improvisoida.

Että kyllä sitä sai tehtyä ihan hyvin. Mä kävin ostelemassa maaleja päivänä muutamana, joten nyt on maali vierasvessan paneleihin sekä kaikkiin katto- ja jalkalistoihin. Mä oon taas seuraavan viikon reissuleski, joten kontolleni jäi vieraseteisen maalaus. Katotaan miten muijan käy…

Ensi viikkoon siis palleroiset, älkää polttako itteänne tuossa paahteessa (kuten me jo teimme…)!

Loppuun kissekuva Pepistä, jonka laatikko on ehkä hieman liian pieni, mutta ei se haittaa itse laatikon asuttajaa.

Peppiiii

2 kommenttia artikkeliin ”Vko 18/2016: Hommahan etenee

  1. Sulla on kaksi samaa otsikkoa. Hyvin siellä etenee hommat.

Kommentointi on suljettu.