7.-8.2.2015, 12. ReVkl

Lauantaina tultiin intoa puhkuen talolle. Tulevan kaksipäiväisen työnjako oli selvä: Miehenpuoli menee yläkertaan repimään suihkuhuonetta palasiksi ja sen jälkeen jatkaa välipohjan tyhjentämistä, minä taas siirtyisin betonihuoneeseen repimään seiniä ja vessaa palasiksi. Tämä suunnitelma oli mahdollistettu siis sähkömiehen toimesta, joka oli kuuleman mukaan irroittanut sen sähkökeskuksen seinästä.

Mutta, kuten aina kun jotain on suunniteltu, ei se ihan sitten niin mennytkään. Yläkerrasta oli tullut sähkötön, joka tarkoitti sitä ettei siellä ollut valoa eikä lämpöä. Sähkäri siis oli tainnut katkaista pääkeskuksesta myös yläkerran piuhan. Soitto miekkoselle, ensi viikolla tulevat kattomaan asiaa.

Me sitten tuhoamaan tulevan keittiön vessaa (ent. eteistä). Tein kuitenkin aluksi sen mikä oli ollut suunnitelmissakin eli revin betonieteisen seinät hitsiin. Kyprokin alta löytyi myös mainoksia.

Kahden päivän tuhoamisen lopputulos alla:

Vessanpönttö siellä vielä on, sen tyhjentäminen kun tuntuu olevan sellaista rakettitiedettä, jota mä en vaan ymmärrä. Kaikki netin opetusvideot on käyty läpi, mutta opeista ei ole ollut apua. Pitää jatkaa ensi viikolla.

Ja niin, edellisellä viikollahan saatiin taas asioita nykäistyä vähän etiäppäin. Eli torstaina tein reissut rakennusvalvontaan sekä pankkiin. Rakennusvalvonnassa ei ollutkaan se tyyppi paikalla, jolla olisi ollut meidän arkistoista löytyneet kuvat, joten se oli aika turha reissu sitten. Sen jälkeen kävin talolla kattomassa meininkiä, jota ei ollut paljoakaan, siitä sitten pankkiin keskustelemaan raha-asiosta. Oli hyvä palaveri, ei enää ottanut rakennusvalvontafiasko niin paljoa päähän. Sama reissu seuraavana päivänä, jolloin (eilisestä viisastuneena) soitin etukäteen valvojille että ovathan paikalla. Ja hehän olivat ja tadaa kuvat kädessä matka Nummelaan arkkitehdin tykö, joka lupasi alkaa tekemään rakennuslupia varten kuvia. Niin, se unohtuikin mainita, että arkkitehdiltä saatiin tarjous, jonka hyväksyimme, joten nyt voidaan alkaa tekemään kommervenkkejä lupien ja muiden saamiseksi. Jei!

Apua, melkein unohtui viikonlopun kohokohta: iskä ja rakas ruotsinserkkuni tulivat sunnuntaina käymään. Ah kun oli tosi kiva nähdä serkkulikkaa pitkästä aikaa. Jos luet tätä niin ihan vaan tiioksi, että oli tosi hienoa että kävit, kiitos! (Oon suunnittelemassa häälle myös pestiä meidän ja Karjaan ruotsinkieltä puhuvien virkamiesten välikappaleena, sellainen Svenska Liaison, tai joku toinen tosi hieno titteli)

Muuttohan meillä sitten on 26.2.2015 torstaina, koska lauantaina muuttaa uusi asukki ja perjantaina tulee siivousfirma tekemään muuttosiivouksen. Suht kallista lystiä, mutta on se omasta ajasta aika paljon pois.

Loppuun hyvänmielenkuva eli aurinko ja tuleva olohuone (jka ei ollutkaan ihan niin siisti kuin muistin), ja näihin tunnelmiin jätämme taas tämän lähetyksen. To be continued. KEVÄT TULLOOOOO!
olohuone ja aurinko