28.-30.11.2014, 2. remppaviikonloppu

Perjantaina töiden jälkeen ajettiin talolle ja ruvettiin hommiin. Revittiin vanhasta keittiöstä kaikki irtilähtevä irti ja koottiin meille ihana työmaakeittiö. Kuvatodiste alla:

IMG_0380.JPG

Keittiönkaappien päältä löytyi hiirien kulkureitti. Vesiputket menivät seinien sisään uskomattoman suuresta holesta, josta sitten hiiret pääsivät kipittämään minne tahansa. Eivätpä enää pääse, lähti reitti mänee.

Mutta kylläpä uni maistui makoisalle kun oli huhkinut puolille öin. Eka yökin siis vietetty työmaalla. Nukuttiin aivan älyttömän hyvin, vaikka alustana oli vain, hiukan vuotava, ilmapatja.

Aamulla kahveet naamaan ja purkamaan seuraavaa kohdetta, joka oli tuleva työhuone. Keittiön viemäristä nouseva vieno tuoksu aiheutti pelkoa ja jännityksen tunnetta, että mitä seinien sisältä löytyykään. Noh, ei löytynyt mitään ihmeellistä: hämähäkinseittejä ja hiirenkakkaa. Kakkaa seiteissä. Seittejä kakassa. You get the idea.

Lauantai-illan vietimmekin kotona. Ah, kun sauna ja suihku tuntuivat hyvälle!

Sunnuntaina oli vierailupäivä: ihmettelemässä kävivät anoppi, mun vanhemmat sekä mun sisko perhe (noin 4/6). Siivottiin ja kateltiin tiluksia. Konsensus löytyi: kyllähän tässä töitä on. Jep, niin on.

Loving it. Still.