20.11.2014 K-Day

Nyt se sitten on virallista: kauppapaperit ovat todistettavasti allekirjoitettu, rahat maksettu myyjille ja kartanon avaimet kädessä. Mitäs sitten??

Heti kauppojen jälkeen tietenkin talolle miettimään pelisuunnitelmaa. Päätimme lähteä liikenteeseen lattialistojen ja muovimattojen poisrepimisellä. Neljän tunnin jälkeen oli muovimattoa revitty 41 neliötä, irroitettujen listojen metrimäärä oli varmaan joku 40-50. Ensimmäinen sisätilakosketus vanhaan taloonkin saatiin, kun revimme saunapaneelityyppisen härväkkeen yhdestä seinåstä ja sieltä paljastui esiin vanha oviaukko sekä näkymä hirsiseen sisäseinään (katso kuvat, alla! ;)). Jotenkin tuli hyvä fiilis. Se päättyi kun tapasimme oviaukosta sinne muuttaneen maailman isoimman hämähäkin. Valitettavasti hän joutui muuttamaan muaalle (kauniisti sanottuna), vaikka olikin talon ns. alkuperäisasukas.

Oviaukko

Hormin kyprokkikotelon rikkoontuessa paneelienpurun aikana, näimme vilauksen myös vanhasta, keltaisesta, hormista. Jei! Pönttis saa jossain vaiheessa majoittua hormin viereen antamaan lämpöä. Sitten joskus.

Mutta siis summa summarum päivästä: saatiin aikaan suhteellisen paljon pienessä ajassa. Fiilis oli hyvä, yhteistyö pelasti pelaajien kesken. Huomenna mennään hommailemaan ihan hiukan työpäivän jälkeen.

Mutta asiaan palataan huomenna asiaan samaan lepakkoaikaan samalla lepakkokanavalla.