16.-18.1.2015, 9. remppavkl

Hei taasen

Tästä tulee nopia päivitys: emme tehneet tänä vloppuna mitään, koska miehenpuolen flunssa hillitsi aika hyvin tekohaluja sekä energiamäärää. Vähän tukittiin auki revityn eteisen lattiaa vanereilla ja muilla.

Lauantaina tuli Jussi käymään ja käytiin talo läpi aikas kokonaan. On se aina yhtä mukavaa. Maatuska-seinää kateltiin sellaisella kivalla kameralla myös sieltä ulkoseinän puolelta, jonne ei muutoin mitenkään nähnyt. Ei mitään ihan hirveää näkynyt. Voi olla tietenkin, että katottiin väärästä paikasta. Mutta ei siis mitn hälyyttävää löytynyt.

Siinä kun vedettiin nähtyä yhteen Jussi mainitsi Nummelassa pääpaikkaansa pitävästä arkkitehdistä, joka ymmärtää vanhojen rakennusten päälle niin tekniikan kuin myös ulkomuodon osalta. Pitää ottaa yhteyttä, koska rakennuslupia pitäisi alkaa pyytelemään pikkuhiljaa. Ei ne sieltä rakennusvirastosta kyllä ole ottaneet mitn yhteyttä koskien käyttötarkoituksen muutosta. Noooh, aikaahan on vaikka ja kuinka. Luvathan saa nopsaan…

Summa summarum, ihan jees vloppu vaikkei nyt näkyvää muutosta tapahtunutkaan.

Ps. Piti ihan jälkikäteen lisätä tämä ilouutinen: eteisessä leijaillut shaiben(viemärin)haju on hävinnyt! Pumppaamolla oli käyty eikä nyt enää kaaka haise. Wohooooo!