14.-15.2.2015, 13. ReVkl

Hei taas vaan täältä työmaalta. Tai kotonahan sitä jo nyt ollaan. Positiivisia uutisia heti alkuun: yläkerrassa on sähköt, joka tarkoitta sitä että lämmöt ja valot toimivat taas! Jei!

Nyt jatkoimme aikataulun mukaista suunnitelmaa eli mies siirtyi yläkertaan naputtelemaan suihkuhuonetta kappaleiksi. Vasemmalla on kuva suihkuhuoneesta myyntiesitteestä, keskellä välivaiheen kuva ja oikealla lopputulema, josta jatketaan taas ensi lauantaina.

Minätyttö taas revin kuraeteisen seiniä paljaiksi. Tämä päätettiin tehdä nyt, koska seinät suhteellisen lähellä tulevia sosiaalitiloja ja muuton jälkeen kissoja. Turhaa stressiä heille aiheuttaisi muuton jälkeinen purkamien. Siksi nyt seinät paljaiksi.

Tuossa menikin sitten koko lautantai. Menin yläkertaan “auttelemaan” miestä suihkun kanssa, joka koostui pääosin istumisesta ja muista projektinjohdollisista tehtävistä. Todella tärkeätä toimintaa.

Sunnuntaina juotiin aamukahveet taas kauniissa auringonpaisteesssa <3

aurinkoa kansalle

Kahveitten ja kroisanttien jälkeen saapui taas arki ja siirryimme omiin loosseihimme touhuamaa. Timo jatkoi suihkuhuoneen purkamista (lopputilanne siis noissa ekoissa kuvissa) ja mä aloitin siivota parkkiksen puoleista yläkerran huonetta kaikesta jätteestä. Siitä oli jotenkin taas tullut taas jonkinmoinen jätehuone, kuten kaikista muistakin tyhjistä tiloista tuppaa tulemaan… Sen jälkeen siirryin alakerran betonieteisen vessan kimppuun. Se olikin haaskaa hommaa. Kuuntelin hyvää musiikkia ja hakkasin agressioita menemään. Lopputulos alla.

Vessasta löytynyt tapetti voisi kertoa, ettei paikka aina ole ollut klosetti vaan ollut osa huonetta jossain vaiheessa. Ja kuten näkyy, taas rahaa heitetään menemään kyprokin muodossa.

Ja niin, viikon päästä tämän postauksen kirjoittamisesta on muutokin edessä! Eli silloin 25.2. pakkaamme kamamme ja kissemme autoihin ja huristamme eloon Karjaalle. Torstaina käydään hakemassa vielä viimoiset, sitten pääsevät siivoajat vauhtiin. Päätimme ulkoistaa muuttosiivouksen ammattilaisille, onpahan yksi huoli vähemmän. Josko uusi asukas olisi halukas maksamaan osan. Tuohon alas laitoin kuvaan siitä osiosta, jossa tulemme asumaan seuraavat pari ajanmäärettä. Ja kun isompi puoli valmistuu, siirrymme sinne asustelemaan ja jatkamme remottia pienemmällä puolella.

Karjaa_pohja_alakerta_tilanne_2014_sostilat

Ja sitten vielä viimoiseksi silaukseksi ajattelin laittaa havainnekuvat noista meidän karvakavereista, jotka muuttavat mukanamme Kariksen Kaunottareen 🙂

Tässä ovat Väiski aka Väkä aka Svägä aka Batman aka Haamu

poijjaat

(musta) sekä hänen paras kaverinsa Toffe aka Tohveli aka Toffelsson aka Öttimötti aka Ääliö.

Ja tässä taas meidän naikkonen Peppi aka Pepperson aka Torspo aka Piippersson.

pikkukisse

Noh, näihin kuviin ja tunnelmiin jätämme taas tämän poustauksen. Hyvää viikkoa kaikille, voitte varmasti kuvitella mitä me tänä viikkona tehdään 😀 Okei, annetaan pieni vihje… Pa_ataan ihan s_mona l_ha_aatikoita.